Prošao je još jedan mjesec naših ljetnih radionica! Radionice za djecu i mlade se u Gradskoj knjižnici održavaju redovito svakog ponedjeljka, utorka, četvrtka i petka, a što smo sve radili tijekom srpnja možete pogledati u galeriji fotografija.

U mjesecu pred nama očekuje nas još zabavnih i edukativnih radionica!

Micro:bit radionice ponedjeljkom

Naše radionice programiranja održavaju se svakog ponedjeljka u 18 sati. Do sada smo održali četiri radionice programiranja s micro:bit uređajem, a u kolovozu nas očekuje i upoznavanje s 3D pritanjem i robotičkim setovima.

Društvene igre za djecu utorkom

Svako utorka od 18 sati naša je igraonica otvorena za djecu koja mogu uživati u igranju društvenih igara. Također, dostupna je i konzola Playstation 4 za sve oni koji vole video igre.

U srpnju smo obilježili i Tjedan Harryja Pottera, pa je tako 28.7. održana i izložba knjiga i predmeta o Harryju Potteru, ali i kviz znanja za obožavatelje ovog malog čarobnjaka.

Kreativne radionice četvrtkom

Djeca su svoju kreativnost mogla izraziti na našim likovnim radionicama koje su na rasporedu svakog četvrtka u 18 sati. Održali smo i dvije radionice recikliranja kako bismo potakli djecu da stvaraju naviku recikliranja i kako da tzv. „otpadne materijale“ ponovno upotrijebe u igri i stvaranju.