Projekcija filma “Why Do I Hike 2”

/Projekcija filma “Why Do I Hike 2”
Loading Events
This event has passed.
Dođite i zaronite duboko u svijet nevjerojatne hrabrosti i izdržljivosti u dokumentarnom filmu “Why do I hike 2: Hardships of a Thru Hike”. Ova filmska avantura otkriva nevjerojatne izazove s kojima se suočavaju hrabri hodači na najbrutalnijoj stazi u SAD-u, Continental divide trailu.
Zamislite vrućinu koja prži kroz Novi Meksiko, nemilosrdno sunce koje peče, žeđ koja pritišće i pustinja koja oduzima dah. Ali to je samo početak. Otkrijte snažne oluje, gromove koji nadjačavaju srce, i snjegove staza Colorada. Ova epska priča o izdržljivosti ne samo da donosi prirodne izazove, već istovremeno istražuje i unutarnje bitke koje se vode u umovima hodača.
Kroz 80 minuta, film vas vodi na nevjerojatno putovanje uz autorsku glazbu koja se savršeno isprepliće s vizualnim iskustvom. Osobne priče hodača otkrivaju tugu, radost, hrabrost, ali i trenutke iscrpljenosti, gladi i gubitka inspiracije. Svaki korak, svaki izazov, svaki trenutak snage i slabosti postaje stvarnost pred vašim očima.
“Why do I hike 2: Hardships of a Thru Hike” je jedinstveni film koji vas drži u napetosti od početka do kraja. Ovaj izvanredan dokumentarac pruža intiman uvid u jedan od najtežih trailova u Americi i istovremeno vas nadahnjuje da slijedite svoje snove bez obzira na sve prepreke. Ne propustite priliku da se pridružite ovoj nevjerojatnoj avanturi i doživite nevjerojatnu snagu ljudskog duha na djelu.
O autoru: Nikola Horvat, rođen 1979. godine u Zagrebu, putopisac, avanturist, motivacijski govornik i dokumentarist. Autor je dvije knjige, “Barinški Epitaf” i “Upoznaj Hrvatsku osobno”, te nagrađivanog dokumentarca “Why do I hike” koji ima više od 2 milijuna pregleda na YouTubeu. Srčani, iskreni i autentični umjetnik koji pomiče granice i kroz svoj jedinstven rad inspirira ljude diljem svijeta.
Skip to content